Милен Цветков се намирал в безизходица, след като неотдавна от

...
Милен Цветков се намирал в безизходица, след като неотдавна от
Коментари Харесай

Милен Цветков без работа и с кофти кредит

Милен Цветков се намирал в невъзможност, откакто наскоро от Нова ТВ публично оповестиха, че смъкват предаването му от екран. Новината пристигнала за водещия като гръм от ясно небе, че в случай че няма постоянна заплата всеки месец, ще закъса с вноските по заема си, разбра HotArena.

Милен имал огромно обвързване към родна банка, което изтеглил преди няколко години. Тогава се нуждаел незабавно от пари да подсигури образованието на огромната си щерка и да си сътвори по-добър обичай, писа „ Ретро “.

Месечната му вноска била четирицифрена сума, която след уволнението Цветков нямало да може да си разреши.

Освен за личните си разноски, той мислел и за тези на двете си деца. Дъщеря му е към този момент студентка в чужбина, като разчита за джобни и семестриални такси на баща си, а за дребния си наследник Боян водещият плащал прехрана, откогато с майката Ивета се разделиха дефинитивно.

Журналистът имал заделени пари за черни дни, които обаче сигурно няма да му стигнат и до края на есента. Милен се съветвал с адвокати, които видели опция по контракта му, съгласно която да съди някогашните си работодатели от Нова.

На Цветков не му се желало да се стига до там, защото вечно ще си затвори вратата към медията. От друга страна в случай че завоюва делото, щял да получи много тлъста сума, с която да реши проблемите си.

Най-интересното е, че е получил други предложения за работа, които водещият сметнал, че по естество са под равнището му и отказал.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР