Милан стартира годината с победа 1:0 над Кротоне на Сан

...
Милан стартира годината с победа 1:0 над Кротоне на Сан
Коментари Харесай

"Милан" започна годината с победа

" Милан " започва годината с победа 1:0 над " Кротоне " на " Сан Сиро " в мач от 20-ия кръг на Серия " А ". " Росонерите " преобладаваха от първата до последната минута, само че стигнаха единствено до едно попадение. През първото полувреме пропуски направиха Чалханоглу, Кеси, Бонавентура и Билия, а фантастични спасявания правеше вратарят на гостите Алекс Кордас, като в 42-та минута след удар на Сусо той отклони топката, която се удари в гредата.

" Милан " стартира мощно втората част и в 54-та моинута капитанът Леонардо Бонучи означи първия си гол с червено-черната фланлка. Натискът на домакините продължи и в 59-т минута Кеси удвои задатъка на " росонерите ", само че основният арбитър Фабио Мареска се допита до видео асистента и анулира гола поради нарушаване на котдивоареца. " Милан " опитваше да затвори мача, само че нови пропуски направиха Чалханоглу, Сусо и Бонавентура на три пъти.

В последна сметка " Милан " победи с 1:0 и с 28 точки е в средата на класирането, до момента в който " Кротоне " е с 15 точки тъкмо под чертата на изпдащите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР