Михаела Маринова е само на 19 години, но вече е

...
Михаела Маринова е само на 19 години, но вече е
Коментари Харесай

Михаела Маринова търси квартира за нея и гаджето

Михаела Маринова е единствено на 19 години, само че към този момент е подготвена за „ стъпка напред ” във връзката си с сътрудника си Иво Добрев, с който се загаджиха около присъединяване си в „ Х Фактор ”, разбра HotArena.

Мишето, както всички я назовават, се изявяваше сама в музикалното съревнование, а Иво – в дует с брат си Пламен. Любовта им пламна след шоуто, само че Михаела и Иво се знаят от преди този момент. Вече са гаджета от 2 години и са съвсем неразделни. Затова изпълнителката на шлагерите „ Един против различен ” и „ Не ти ли стига ” е безусловно сигурна в решението си да заживеят под един покрив. 

С Иво се среща на абитуриентския бал на брат му Пламен. „ Бях доста друга, малко смотана. Тогава бях на 15 години ”, споделяла е през смях Михаела. До тогава тя единствено слушала за Иво, защото живеел в родния Добрич. Пламен все й разказвал за брат си, като подчертавал какъв брой е сигурен, че ще си харесат. Така и става, единствено че първоначално Михаела и Иво били единствено другари. В началото на техния сезон на „ Х Фактор ” открили, че доста си пасват. Тогава обаче и двамата имали връзка с други участници в риалити формата.

След края му половинките им си отпътували по родните места, а с това секнали и страстите им. Михаела е от София и когато Иво останал да живее при брат си, траяли да се виждат всеки ден. Постепенно връзките сред Михаела и Иво прераснали в освен това. Още през цялото време Мишето прекарвала доста време в квартирата му на ул. „ Оборище ”, където живеел с брат си. Когато обаче те се преместили да живеят при техен другар, нямало доста опция да им гостува. Лятото обаче прекарват дружно, освен това край морето.

Иво и брат му работят в заведението на родителите си в Кранево, когато имат свободно време. Мишето пък се старае по този начин да пренареди уговорките си, че с обичания й да са неразделно един до различен допустимо най-дълго. „ А от септември имаме проекти да живеем дружно още веднъж. В момента си напомням какъв брой е хубаво да си си при мама и баща ”, споделя с усмивка Михаела.

„ Баща ми си има строителна компания, майка ми – фризьорски салон. Скромно, доста хубаво, благо семейство сме. Имам прелестни родители. Видели са капацитета в мен и не са ме оставили за момент. Те са моят мотор ”, споделя Михаела. Баща й постоянно я е подкрепял, а майка й се вълнувала даже повече от самата нея, защото осъществя нейната неизживяна фантазия. 

Михаела не крие, че дружно с огромните триумфи, посреща и доста злоба. Усетила я дори у най-близките си тогава другари в музикалното учебно заведение, където скоро приключи като частна ученичка по „ Поп и джаз пеене ”. „ Дълго преживявах и по-късно взех решение, че въпросните хора не са моите. Приятелките ми от учебно заведение също поеха по собствен път. Когато започнах да набирам скорост в работата си, тяхното отношение ненадейно се промени. Аз съм доста сензитивна, прочувствена и в случай че би трябвало да отстранявам за всяко нещо страст и сила, ще съм унищожена ”, споделя Михаела. Допълва, че в този момент има компания, която срещнала около приятеля си Иво, предават от Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР