Миглена Александрова от Атака ще е депутатът, който трябва да

...
Миглена Александрова от Атака ще е депутатът, който трябва да
Коментари Харесай

Красива руса депутатка аут от парламента заради Валери...

Миглена Александрова от „ Атака ” ще е депутатът, който би трябвало да напусне националното заседание след решението на водача на НФСБ Валери Симеонов да напусне държавното управление, предава blitz.

Така в границите на групата на „ Обединени патриоти ” Вътрешна македонска революционна организация остава с 11 депутати, до момента в който НФСБ ще са с 9, а „ Атака ” – със 7. Кой ще го замести в кабинета? Спрягат се разнообразни разновидности – Борис Ячев от НФСБ, Явор Нотев от „ Атака ” и дори Волен Сидеров. Всеки от тези разновидности има своето разумно пояснение – от една страна, Ячев е съпартиец на Симеонов; от друга, висок пост за опитния и считан за по-скоро сдържан Нотев пък би могъл да компенсира смяната в съотношението на силите в парламентарната група; а от трета комплицираните връзки сред Сидеров и Симеонов мъчно ще създадат от тях добър екип в пленарна зала.

Днес зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов уточни, четрябва сами да решат кого ще повдигнат за вицепремиер. Той добави, че оставката не разрушава управническата настройка, а дори я стабилизира. За да се задвижи целият развой, обаче, би трябвало отдръпването на Валери Симеонов да бъде гласувано от депутатите. Все още няма планувана дата.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР