Мейджър лийг бейзбол (МЛБ) и Атлантическата лига на професионалния бейзбол

...
Мейджър лийг бейзбол (МЛБ) и Атлантическата лига на професионалния бейзбол
Коментари Харесай

МЛБ отлага експериментите в Атлантическата лига

Мейджър лийг бейзбол (МЛБ) и Атлантическата лига на професионалния бейзбол (ALPB) оповестиха, че опитът с потребление на роботизирани съдии в самостоятелната лига няма да започва при започване на сезона на 25 април, както беше планувано. Вместо това технологията за компютърно оповестяване на " страйк " и " бол " ще бъде въведена " последователно в течение на шампионата през 2019 година ". Конкретна дата не беше оповестена.

Друга планувана иновация в бейзболния устав също бе отсрочена – отдалечаването на питчерското нагорнище с още 2 фута (61 см) по отношение на хоума. Само месец откакто МЛБ и ALPB взеха решение това да стане през втората половина от сезон 2019, стана ясно, че игрището ще бъде прекроено чак през втората половина на 2020 година

MLB, Atlantic League say radar-tracking technology to call balls and strikes will not be used when the independent minor league opens play.

It will instead be implemented over the course of the season.

>> https://t.co/Zj1VjTRVVQ pic.twitter.com/MNPOkIYeji
— AP Sports (@AP_Sports) April 11, 2019
" Промените са плод на взаимното предпочитание бъдещата нова технология да бъде изцяло конфигурирана и калибрирана на стадионите в ALPB, преди пробните правила да влязат в действие ", обясниха в взаимно изказване Мейджър лийг и Атлантическата лига.

Двете страни подписаха 3-годишно съглашение през февруари, по силата на което през идващите три сезона (2019-2021) МЛБ ще има право да употребява ALPB като опитно поле за нововъведения в правилника. В Атлантическата лига играят осем клуба, ситуирани по източното крайбрежие на Съединени американски щати.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР