meteo.bgЩе духа слаб североизточен вятър. Над страната ще се задържи

...
meteo.bgЩе духа слаб североизточен вятър. Над страната ще се задържи
Коментари Харесай

Прогноза за времето за неделя 15 март

meteo.bg

Ще духа слаб североизточен вятър. Над страната ще се задържи облачно, с превалявания от дъжд. Ще духа сдържан североизточен вятър и с него температурите доста ще се намалят. До вечерта в планинските региони и Североизточна България дъждът ще премине в сняг, само че до среднощ ще спре. Температурите ще са без значителен дневен ход, минималните ще са най-вече сред 1° и 6°, а оптималните - сред 3° и 8°.

В планините ще бъде облачно, прохладно и с превалявания от сняг. Ще духа мощен североизточен вятър и с него ще нахлува леден въздух. Ще се образува нова снежна завивка и в композиция със мощния вятър ще има условия за преспи и навявания. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към минус 1°, на 2000 метра – към минус 6°.

По Черноморието ще бъде облачно и с превалявания от дъжд. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 6° - 8°. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала. Температурата на морската вода е 9° - 11°.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте забра
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР