Meta прекратява поддръжката на WhatsApp за по-стари версии на операционната

...
Meta прекратява поддръжката на WhatsApp за по-стари версии на операционната
Коментари Харесай

WhatsApp ще спре да работи на някои смартфони Galaxy от следващия месец – ето на кои

Meta приключва поддръжката на WhatsApp за по-стари версии на операционната система Android, което значи, че приложението за известия ще спре да работи на някои смарт телефони от серията Galaxy по-късно този месец. Вероятно това няма да ви тормози, в случай че не сте колекционер на остарели Galaxy смарт телефони и не употребявате някой от тях.

WhatsApp ще спре да работи за Android 5.0 и по-старите версии на мобилната операционна система на Гугъл от 24 октомври. По създание тази смяна ще засегне всяко устройство с Android, което към момента работи с версия 5.0 Lollipop или по-стара, а освен смарт телефоните на Samsung.

Лоша вест за тези, които употребяват Galaxy S4 и Note 3, в случай че въобще са останали такива

Тъй като устройства като Galaxy S5 и Galaxy Note 4 са получили формалната актуализация на Android 6 Marshmallow те са предпазени от тази заплаха – най-малко към този момент.

Смартфоните Galaxy S4 и Galaxy Note 3 на Samsung обаче нямат подобен шанс. Тези устройства получиха Android 5.0 Lollipop преди години, само че не получиха версия 5.1.1. Последната публична операционна система която те получиха беше гореспоменатата, а тя към този момент не дава отговор на условията за поддръжка на WhatsApp.

Предполагаме, че не са останали доста хора, които към момента употребяват Galaxy S4 и Galaxy Note 3, в случай че въобще са останали такива, само че в случай че към момента ползвате Galaxy S4, Note 3 или по-старо устройство Galaxy – хвалба за вас, че по някакъв метод сте запазили тези смарт телефони в продължение на 10 или повече години.

Въпреки това може би е време да помислите за ъпгрейд. Новата серия Galaxy S23 евентуално ще ви смае, имайки поради нейната продуктивност, отмереност, функционалностите на One UI, качеството на направата и други. Дори Galaxy A54 си заслужава да бъде прегледан, в случай че решите да пенсионирате остарялото си устройство.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР