Руската противовъздушна отбрана е свалила 10 произведени в САЩ ракети

...
Руската противовъздушна отбрана е свалила 10 произведени в САЩ ракети
Коментари Харесай

Русия твърди, че е свалила ракети над Крим, докато Блинкен е в Киев

Руската противовъздушна защита е свалила 10 създадени в Съединени американски щати ракети ATACMS над анексирания черноморски полуостров Крим през нощта, заяви министерството на защитата в Москва в сряда сутринта.
Министерството на защитата заяви още, че 17 украински дрона и други снаряди са били свалени над съветските гранични региони Белгород, Курск и Брянск.
Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен пътува до Киев за изненадващо посещаване във вторник, където се срещна с президента Володимир Зеленски. Той би трябвало да се срещне с украинския министър на защитата Дмитро Кулеба през днешния ден.
Според известия в украинските медии Блинкен е заречен на Украйна оръжейна помощ, която може да промени обстановката на бойното поле.
Русия стартира огромна офанзива против втория град в Украйна Харков, на североизток, и околния район преди четири дни. Силите на Москва са завладяли няколко села и не престават да обстрелват с ракети Харков.
Руските гранични региони неведнъж са били обект на обстрел от Украйна по време на войната. Крим, който беше нелегално анексиран от Москва през 2014 година, също беше обект на украински офанзиви.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР