Месец януари през 2019 година ще бъде доста проблемен, а

...
Месец януари през 2019 година ще бъде доста проблемен, а
Коментари Харесай

От какво трябва да вие страх през януари 2019 според зодията

Месец януари през 2019 година ще бъде много проблематичен, а в живота на няколко зодии трайно ще се настани безпокойството. Ще е належащо незабавно да бъдат решени доста проблеми – да се погасите насъбрани задължения, да се завършат нерешени каузи и да се възнамеряват нови. За всяка зодия обаче има и спомагателни компликации.

Днес ще ви разкажем защо би трябвало да сте готови през януари 2019 и какви неприятности най-вероятно ще ви настигнат.

Овен

Януари ще бъде много сложен за вас във всички сфери, без никакво изключение. Ще имате проблеми с шефовете в работата поради упорития си темперамент. В фамилията са вероятни кавги. Най-важната ви задача през този месец е да намерите общ език с околните, приятелите и сътрудниците си.

Телец

За вас този месец ще бъде доста сполучлив. Всички планувани срещи ще ви донесат единствено позитивни резултати, облагите ви ще са като подарък – огромни. Съществува заплаха от придобиване на нещо неефикасно.

Близнаци

През януари ще имате време за всичко – да си починете, да свършите незавършена работа и даже да спечелите малко пари. Последното ще ви се стори отлично, тъй като около празниците сте бръкнали надълбоко в джобовете си. Самотните близнаци би трябвало доста деликатно да избират новите си познати, тъй като нищо чудно да срещнете индивида, с който ще прекарате остатъка от живота си.

Рак

Раците ще са доста щастливи през януари, ще имат опция да пътуват в чужбина, поради което може да влезете в преразход. Положителните страсти обаче ще засенчат всички финансови проблеми. Дори и с празен портфейл е доста значимо да не взимате заеми. Добре е да отложите подписването на значими документи. Поради нехайство са вероятни спомагателни проблеми.

Лъв

През януари Лъвовете ще се усещат като същински царе. Всичко ще бъде в краката им – ще се любуват на изненади от обичаните си хора, ще подписват доходоносни контракти и ще се забавляват доста с другари. Има едно огромно „ само че ”. Важно е да внимавате какво хапвате, тъй като може да имате проблеми със стомаха.

Дева

Девите ги чакат много промени през януари. Най-приятното нещо е запознанството им с един доста забавен човек, който по-късно ще се трансформира от другар, в сателит до края на живота им. През първия месец на новата година ще имате финансови проблеми. Важно е да имате спестявания и да харчите рационално.

Везни

Януари е страховит месец във финансово отношение за Везните. Те ще имат опция да се поглезят и още веднъж ще излязат на плюс. На този стадий от живота ви се постанова да вършиме всичко сами. Внимавайте, тъй като съществува късмет да бъдете излъгани от най-близките си хора, родственици и другари. В персоналния живот може да имате разочарования. Отношенията, зародили през този интервал, ще се окажат неискрени.

Скорпион

Доста сте си хапнали по време на празниците. Според звездите е добре да се занимавате интензивно с фитнес или йога. В средата на месеца ще получите нова оферта за работа. Това ще бъде отлична опция да подобрите финансовото си положение. Не я изпускайте.

Стрелец

Стрелецът ще стартира годината с приятни промени в фамилен проект. Тук всичко хубаво за тях обаче завършва. Представителите на този знак ще бъдат застигнати от финансови проблеми. Нищо чудно да изпаднете в меланхолия. Важно е да знаете, че всичките ви кахъри скоро ще приключат и не би трябвало да вредите на здравето си.

Козирог

Важно е да се контролирате през януари другояче ще се скарате съществено с най-близките си хора. Дори членове на фамилията ви могат да ви извърнат тил, в случай че чуят рецензиите ви. Може да се наложи да се преместите в друга страна. Козирозите би трябвало деликатно да се държат във връзките си, тъй като може да се намеси трети човек и да се озовете в същински любовен триъгълник, от който ще произтекат доста главоболия. Всичко ще бъде наред, в случай че първо мислите, преди да действате.

Водолей

Истинска буря от любовни прекарвания ви чака през януари. Всичко ще ви се случи толкоз бързо, че напряко няма да осъзнавате какво става. Тези събития обаче ще ви докарат много проблеми на работното място. Важно е да се контролирате.

Риби

Рибите през първия месец на годината може да бъдат на ръба. Ще се наложи да поискате помощ от другари и родственици. Това е единственият метод да се справите с проблемите.

Източник: jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР