Мерките за безопасен транспорт и транспортните политики на общините и

...
Мерките за безопасен транспорт и транспортните политики на общините и
Коментари Харесай

Национална кръгла маса за безопасен транспорт и транспортни политики на общините и държавата

Мерките за безвреден превоз и транспортните политики на общините и страната при транспорта на пасажери ще бъдат разисквани на национална кръгла маса. Дискусията е проведена от Асоциацията на индустриалния капитал и Браншовия съюз за стопанска самодейност в превоза след зачестилите произшествия с жертви на пътя.

Освен ограниченията за сигурността на пътя форумът ще дискутира и публичните поръчки при възлагането на транспорта на пасажери, ограниченията за битка със сивия бранш и нерегламентираните транспорти, безвредните условия на труд на заетите в сектора и ограниченията за понижаване на нездравословните излъчвания и подмяната на транспортните средства.

Искрено се надявам да излезем с съответни решения след тази среща, може би за основаването на една национална тактика за развиване на превоза като цяло. Основният проблем, който съществува за всички ни, е неналичието на вярна политика и отношение към нашия бранш, краткосрочните възлагания на транспортите - сподели преди полемиката Магдалена Милтенова от Браншовия съюз за стопанска самодейност в превоза.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР