Мениджърът Юрген Клоп е оптимист, че Ливърпул ще си върне

...
Мениджърът Юрген Клоп е оптимист, че Ливърпул ще си върне
Коментари Харесай

Клоп: Изобщо не сме доволни, направихме много грешки

Мениджърът Юрген Клоп е оптимист, че Ливърпул ще си върне позицията на водещ клуб в британското футболно състезание през идващия сезон. " Червените " не съумяха да се класират за Шампионската лига и ще завършат пети във Висшата лига.

През предходната година Ливърпул завоюва Купата на ФА и Купата на Лигата, а също така мърсисайдци останаха втори в шампионата на точка зад Манчестър Сити и изгубиха финала в Шампионската лига против Реал (Мадрид).
 Салах: Нямаме опрощение за случилото се, Ливърпул трябваше да играе в Шампионска лига
Салах: Нямаме опрощение за случилото се, Ливърпул трябваше да играе в Шампионска лига

В четвъртък Манчестър Юнайтед победи с 4:1 Челси и по този метод отстрани Ливърпул от конкуренцията

" Изобщо не сме удовлетворени. Направихме доста неточности и не постигнахме неизменност в представянето ни. След лагера в Дубай през зимата натрупахме много точки и в случай че го правехме през целия сезон, щяхме да бъдем на друго място в класирането ", съобщи Клоп, представен от Ройтерс.

" Погледнато от тази страна, има място за оптимизъм. Особено индикативен за бъдещето е методът, по който почитателите ни изпратиха в последното домакинство. Видяхме страхотна атмосфера, а последователите се сбогуваха уместно и напускащите играчи ".

" Не чувствам неприятно въодушевление в съблекалнята, защото ние сме се научили да се оправяме с всяка обстановка. Не се разделихме на играчи против управител, не сме се и сочили с пръст. Всичко е наред.
 Клоп: Нервен съм малко, тъй като се надявам Борусия (Дортмунд) да завоюва купата
Клоп: Нервен съм малко, тъй като се надявам Борусия (Дортмунд) да завоюва купата

Юрген Клоп завоюва два пъти Бундеслигата отпред на Борусия (Дортмунд)

" Ако не се класираш за Шампионската лига, най-хубавата позиция, на която можеш да завършиш, е петата. Това успяхме да го създадем. Ако ме бяхте попитали преди последните 10 мача дали това е допустимо да се случи, отговорът ми щеше да бъде негативен ".

Ливърпул и Клоп ги чака заето лято по този начин или другояче, защото тимът се раздели с част от водачите си като Роберто Фирмино и Джеймс Милнър. Германецът не мисли, че отсъствието на " алените " от Шампионската лига ще им повлияе отрицателно на трансферния пазар.

" Не мисля, само че ще забележим. При прехвърлянията по принцип не постоянно се случва по този начин, както ти се желае, тъй като колкото по-добър е футболистът, толкоз по-малко евентуално е тимът му да го пусне ", сподели още Клоп.

" Подготвени сме за това. Очаква ни дълга пауза, тъй че имаме време ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР