Мениджърът на застрашения от изпадане Уест Хем Юнайтед Дейвид Мойс

...
Мениджърът на застрашения от изпадане Уест Хем Юнайтед Дейвид Мойс
Коментари Харесай

Дейвид Мойс счита, че не сега е моментът за рестартиране на футбола в Англия

Мениджърът на застрашения от изпадане Уест Хем Юнайтед Дейвид Мойс съобщи, че е погрешно да се възобновява сезона във Висшата лига, когато Англия към момента е обхванато от пандемията от COVID-19.

Професионалният футбол на Острова е спрян от март поради пандемията. Висшата лига ще рестартира сезона на 17 юни, откакто получи позволение от държавното управление.

" В началото на всичко това мислех, че честността се употребява по неверен метод. Част от всичко е и дебатът за футбола, когато толкоз доста хора умират в лечебни заведения и домове за обществени грижи. Мисля, че е погрешно в този миг да обсъждаме подновяването на мачовете. Трябваше да изчакаме подобаващия миг ", показа Мойс пред вестник " Таймс ".

Всичките 20 клуба във Висшата лига утвърдиха серия от противоепидимиологични ограничения преди рестартирането на сезона, само че Мойс съобщи, че има доста въпроси, на които към момента не е отговорено.

" Тестван ли е водачът на рейса? Ако летим, всички ли са минали проби, по кое време и къде? Не мисля, че ще получим всички отговори, само че би трябвало да продължим ", добави метафизичен обезпокоеният от пандемията Дейвид Мойс.
 Всички рефери в Англия са дали негативни проби за ковид
Всички рефери в Англия са дали негативни проби за ковид

Някои от тях се приготвят в домашни условия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР