Мениджърът на Тотнъм - Антонио Конте заяви, че е невъзможно

...
Мениджърът на Тотнъм - Антонио Конте заяви, че е невъзможно
Коментари Харесай

Антонио Конте: На Тотнъм му трябва стабилност

Мениджърът на Тотнъм - Антонио Конте съобщи, че е невероятно да се откри бързо решение за непоследователността, която изтезава " шпорите " през последните години.

Конте, който пое поста през ноември, е претрупан със задачата да съживи отбора, който бе финалист в Шампионската лига по футбол през 2019 година, само че в този момент се бори за място в четворката. Тотнъм загуби пет от последните си осем мача във всички шампионати и отпадна от шампионата за Купата на Англия след проваляне от Мидълзбро във вторник.

" Историята на Тотнъм е следната, доста възходи и падения, само че с цел да се опитате да се борите за нещо значимо и да станете мощен тим, първото нещо, което би трябвало да се случи, е да бъдете постоянни ", сподели Конте преди домашен мач против Евертън в понеделник.

" За да извършите това и да измененията тази обстановка, която се случва от доста, доста години в Тотнъм, не е елементарно. За малко време е невероятно да се реализира, освен за мен, само че мисля, че нито един управител или треньор не може да промени историята за една секунда ", добави той.

Конте също прикани за бистрота от медицинския щаб на своя клуб, като ги помоли да обяснят продължителното неявяване на Оливър Скип.

21-годишният футболист за последно игра за " шпорите " през януари, а Конте сподели на 8 февруари, че се надява той да се завърне в състава до 10 дни.

" Оливър Скип...  жалко е, че в Англия от време на време би трябвало да имаш конференция с медицинския отдел. За лекарите е прекомерно елементарно да работят тук, тъй като не приказват, не изясняват какво се случва. Понякога си мисля, че би било добре да има конференция с медицинския щаб, с цел да се изясни обстановката с играчите ", разяснява Конте.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР