Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте имаше забележки към своите играчи

...
Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте имаше забележки към своите играчи
Коментари Харесай

Конте: Мачът се играе докато съдията надуе три пъти свирката

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте имаше забележки към своите играчи макар триумфа с 3:2 над Айнтрахт (Франкфурт) от група " D " на Шампионската лига. Той не е удовлетворен, че в края отборът му сякаш спря да играе и позволи да получи късен гол в своята врата. Специалистът призна, че е бил обезпокоен да не се стигне до равнене.

" Не желая да стартирам от края на мача, тъй като като цяло изиграхме доста мощен дуел. Въпреки че получихме гол, реакцията ни бе чудесна и създадохме доста голови положения. Това е позитивната част от срещата. Негативната е, че краят би трябвало да ни е за урок. Един мач свършва, когато съдията надуе свирката три пъти. В заключителните минути всички си помислиха, че мачът е завършил и това бе огромна неточност. Допуснахме гол от корнер, по-късно пропуснахме дузпа. Признавам си, че в този миг се уплаших, тъй като всичко можеше да се случи ", съобщи Конте.

" Поуката би трябвало да бъде, че не може да получаваме гол, когато водим с 3:1 и сме с човек повече на терена. Трябва да държим контрола над мача, само че футболът е сложен. Сега приказваме с усмивка, тъй като спечелихме, само че в случай че се бе стигнало до тъждество, това щеше да бъде злополука ", призна италианецът.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР