Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг не е съгласен

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг не е съгласен
Коментари Харесай

Тен Хаг е против продажбата на свой любимец

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг не е склонен с проектите на управлението да продаде Антони през лятото, макар че крилото е подложен в трансферната листа от новия мощен човек на „ Олд Трафорд “ сър Джим Ратклиф, написа The Express.

Антони не съумя да впечатли, откогато се причисли към Юнайтед преди две години за 100 милиона евро, само че 23-годишният състезател към момента не е отбелязал гол или асистенция във Висшата лига този сезон.

Многократно беше обявено, че бразилецът е един от няколкото играчи, които могат да бъдат продадени от Ратклиф през лятото, откакто шефът на INEOS пое контрола върху футболните интервенции на „ алените дяволи “. Изглежда обаче Тен Хаг е решен да задържи Антони с вярата, че той в последна сметка ще оправдае капацитета си.

Тен Хаг познава чудесно качествата на крилото, с който е работил дружно в Аякс, където той се показа чудесно, преди да последва мениджъра си на „ Олд Трафорд “ през лятото на 2022-а година. Той има договор с Юнайтед до 2027-а година.

Erik ten Hag to fight for Man Utd star in Sir Jim Ratcliffe's 'firing line'
— Express Sport (@DExpress_Sport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР