Отборът на Брест направи грешна стъпка в борбата си за

...
Отборът на Брест направи грешна стъпка в борбата си за
Коментари Харесай

Брест стъпи накриво в битката за второто място в Лига 1, Ница запази живи надеждите си за място в Шампионската лига

Отборът на Брест направи неверна стъпка в битката си за второто място във френската Лига 1, откакто в дуел от 32-ия кръг приключи наедно 1:1 вкъщи против Реймс.

На " Стад Франсис-ле Бле " край крайбрежията на Атлантически океан гостите взеха задатък в 25-ата минута, когато прецизен за тях бе националът на Зимбабве Маршал Мунеци.

В добавеното време на първата част обаче " пиратите " се добраха до равенството с помощта на гола на Лилиан Брасие, за който това бе третото попадение в шампионата през сегашния сезон.

След почивката футболистите на Брест се пробваха да стигнат до цялостния поврат, само че напъните им по този начин и не са увенчаха с триумф и по този начин мачът завърши без победител.

Така момчетата на Ерик Рой събраха 58 точки, с които остават на трето място в класирането, на три зад втория Монако, който има и един изигран дуел по-малко. Междувременно Реймс заема 10-ата позиция с 41 пункта.

All over at the Allianz Riviera where pick up a 1-0 win over Le Havre (Boga, 12’) and in doing so, secure a spot in the top 6, which will see them play in Europe next season!
— OGC Nice (@ogcnice_eng)

В друга среща от кръга в Лига 1 Ница записа скъп триумф в борбата си за присъединяване в Шампионската лига през идната акция, надигравайки минимално с 1:0 вкъщи състава на Льо Авър.

Единственото попадение за " орлите " означи Жереми Бога, който се разписа в 12-ата минута.

По този метод съставът на Франческо Фариоли към този момент има в актива си 54 точки на 5-ото място и се приближи на единствено една от четвъртия Лил.

Льо Авър пък продължава да е забъркан в борбата за оцеляване, като понастоящем има три пункта задатък пред 16-ия Мец, който обаче е с мач по-малко.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР