Сребърната олимпийска медалистка Джоузи Найт настоява, че пенсионирането на Лора

...
Сребърната олимпийска медалистка Джоузи Найт настоява, че пенсионирането на Лора
Коментари Харесай

Смелата прогноза на звездата на отбора на Великобритания по колоездене за Олимпиадата в Париж след шокиращото решение на Лора Кени

Сребърната олимпийска медалистка Джоузи Найт упорства, че пенсионирането на Лора Кени няма да попречи на вероятностите на тима на Англия на велодрума в Париж 2024.

Най-великата английска олимпийка разгласи пенсионирането си през март и Найт е един от тези, които носят пламъка на първите игри без Кени от 20 години насам.

Найт има вяра, че отсъствието на Кени няма да повлияе на способността на тима на Англия да надгради тима гонене от сребро до злато, опазване на купата на Медисън или присъединяване в омниума.

„ Категорично не “, сподели Найт. „ По едно време тя беше безспорната суперзвезда. Тъй като толкоз доста хора, в това число аз, израснахме с желанието да бъдем Лора Кени, в този момент имаме голям набор от гении, от които да избираме.

„ Ние сме международни първенци с причина. Това не се случи инцидентно, ние сме група от съществено надарени спортисти, които се надяват да завоюват златото в Париж. ”

Като юноша, Найт научава имената на мъжки ик...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР