Полицай беше прострелян с арбалет след разследване на съобщения за

...
Полицай беше прострелян с арбалет след разследване на съобщения за
Коментари Харесай

Полицай беше прострелян с арбалет по време на обаждане на 999 за ужасяващо намушкване, тъй като заподозреният беше прострелян

Полицай беше прострелян с арбалет след следствие на известия за намушкване нощес.

54-годишен- дъртак е задържан по съмнение в опит за ликвидиране след ужаса в Даунли, Бъкингамшир. Полицията в Thames Valley заяви, че служителят на реда е получил пострадване на крайници и е бил откаран в болница. Оттогава обаче той е изписан.

Полицаите акцентират, че не търсят никой различен по отношение на случая, който се разигра в селото в Чилтърн Хилс към 18:00 часа. Първоначално полицията е била извикана на адрес в Даунли, откакто е получила сигнали за намушкване.

По време на следствието служителят на реда е бил прострелян и изпратен за лекуване. Помощник-началникът на полицията Тим Меткалф сподели: „ Мислите ни са с ранения служител на реда и вършим всичко, с цел да подкрепим него и сътрудниците му, както и всички останали, наранени от случая в границите на полицията.

„ Нападението потърпевшият също е откаран в болница със съществени пострадвания, само че без заплаха за живота. Нашите мисли също са с него. “
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР