Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг най-вероятно няма да

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг най-вероятно няма да
Коментари Харесай

Ръководството на Юнайтед предупреди Тен Хаг да не очаква повече такива мащабни селекции

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг най-вероятно няма да има опция до укрепи тима си в допълнение през януарския трансферен прозорец. Нидерландецът притегли шестима нови играчи през лятото в лицето на Антони, Каземиро, Кристиан Ериксен, Тайрел Маласия, Лисандро Мартинес и Мартин Дубравка, който бе взет чартърен, само че футболният шеф Джон Мъртоу разгласи, че тази селекция е надхвърлила проекта на клуба и през идващите прозорци не трябва да се чака същата интензивност.

" През лятото направихме обилни вложения във връзка с първия състав, привличайки петима титулярни играчи. Сред тях има баланс от опитни футболисти, които са национали на своите страни, както и един по-млад гений, който занапред изгрява. Освен това извънредно огромен брой играчи си потеглиха. Това беше също толкоз значима част от процеса по ободряване на състава след разочароващия минал сезон. Ще продължим да поддържаме Ерик, с цел да сме сигурни, че разполага с играчи с вярното качество и темперамент, с цел да реализира триумф, като в същото време подсигуряваме, че вложенията ще останат в сходство с нашия ангажимент за финансова резистентност.

Като цяло, изпреварихме проектите за селекция, които предвидихме при започване на лятото, и не трябва да се чака същата интензивност в идващите трансферни прозорци. Както постоянно, проектите ни са фокусирани към летния прозорец ", съобщи Мъртоу.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР