Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола сподели, че е доволен

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола сподели, че е доволен
Коментари Харесай

Гуардиола: Каквото и да стане, ще е провал, нищо няма да е достатъчно

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола показа, че е удовлетворен от това, което е постигнал. Коментарът му бе обвързван с това, че не съумява да завоюва Шампионската лига с " жителите ". Утре отборът му гостува на Република България Лайпциг в първи мач от осминафиналите.

" Бих споделил, че в случай че кариерата ми завърши на следващия ден, съм блажен с това, което реализирах в Барселона, Байерн и тук. Не бих очаквал повече - освен триумфите, само че и методът, по който играха тимовете ми. Искаме да дадем всичко от себе си, пък каквото има да става, ще стане. В последна сметка ориста ни е написана ", съобщи испанецът.

" Усещането ми е, че каквото и да стане, ще бъде несъмнено за неуспех на фона на това, което постигнахме през последните години. Каквото и да върша в бъдеще, ще се проваля. Нищо няма да е задоволително. Затова аз се любувам, развличам се. След тази конференция ме чака хубава вечеря, хубаво вино, ще виждам Реал - Ливърпул, Наполи постоянно е приятност да гледаш, и ще се приготвям за мача ", добави той.

Гуардиола разкри, че Кевин Де Бройне и Аймерик Лапорт са заболели и това е повода да пропуснат дуела: " Кевин се се почувства добре незабавно след мача с Нотингам в неделя. Вчера Аймерик не се почувства добре. Понякога се случват такива неща ".

Той разяснява и Република България Лайпциг: " Още след жребия знаех, че ни чака доста сериозен противник. Знаем какви качества има този клуб от години. Културата на млади играчи, точните попълнения, физиката на тима, ясния жанр на игра. Когато аз бях в Германия, те бяха във втора дивизия. Миналата година спечелихме вкъщи, само че бяхме затруднени от Джеси Марш и Нкунку. Може би те не са подготвени да се борят с Байерн, само че всеки сезон се класират за Шампионската лига. Първия мач би трябвало да направляваме страстите си, да се представим на равнище и да си тръгнем с добър резултат ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР