Мениджърът на Лудогорец Пауло Аутуори показа взискателност след спечелването на

...
Мениджърът на Лудогорец Пауло Аутуори показа взискателност след спечелването на
Коментари Харесай

Аутуори: Искам отборът да забрави всичко, което е спечелил, за да има амбиция

Мениджърът на " Лудогорец " Пауло Аутуори сподели придирчивост след спечелването на първото си отличие с тима. Той дебютира отпред на първенците с триумф с 1:0 против " Славия ", донесъл на отбора Суперкупата.

" Винаги е добре да започнеш с победа. Победата е триумф, а той е като огъня - свети и може да изчезне. Предпочитам престижа, само че с цел да го има, би трябвало да се работи всеки ден. Това основава условия за победи ", сподели Аутуори.

" Това, което желая от тима, е да не помни всичко, което са спечелили, с цел да имат упоритост да реализират други победи ", продължи той.

Аутуори посвети успеха на предходния треньор Димитър Димитров-Херо. Бразилецът посочи, че с помощта на предшественика си на поста тимът е стигнал до този мач.

По думите му процесът по селекцията постоянно е отворен. " Винаги сме подготвени за благоприятни условия за укрепване на тима ", добави той.

" Лудогорец " насочва вниманието си към мача с " Крусейдърс " от Северна Ирландия в квалификациите на Шампионската лига идната седмица.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР