Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп смята, че отборът му не

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп смята, че отборът му не
Коментари Харесай

Клоп: Не сме толкова слаби, че да нямаме шанс срещу Манчестър Юнайтед

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп счита, че тимът му не се показва толкоз неприятно, каквито отзиви се изричат, и има всички шансове да победи Манчестър Юнайтед в утрешното дерби на " Анфийлд ". Германецът показва самочувствие и показа, че надали има доста треньори, които могат да свършат по-добра работа от него в Ливърпул.

" Слава Богу, можем да играем футбол и без Садио Мане. В доста тимове се случиха сходни травми след последната пауза за националните тимове. Не е единствено Садио. Така стана и с Фелаини, както и с много други играчи. Добрите вести са, че нямаме други контузени в този интервал. Можем да играем и без Садио.

Това е голям мач. Бих желал да помоля Премиър лийг да ни даде повече време идващия път. И двата обора имат единствено два дни да се приготвят.

Манчестър Юнайтед се намира в по-добра обстановка спрямо предишния сезон. Знаем доста добре какви са техните качества. Разполагат с фантастични футболисти. Тимът на Жозе играе по този начин, както би трябвало във всеки един миг. Срещу нас постоянно играят с дълги подавания, само че няма да вършат това всякога. Ние сме положително настроени. Това е един от най-специалните мачове в света на футбола.

Лукаку към този момент бе станал нападател от международна класа в Евертън, само че откогато се причисли към Манчестър Юнайтед, усъвършенства още повече играта си.

Този мач е доста огромна опция. Нашето показване не е толкоз неприятно, колкото хората мислят. Не сме толкоз слаби, че да нямаме късмет против Манчестър Юнайтед. На " Анфийлд " това ще е първи мач пред новата естрада " Кени Далглиш ". Искаме да използваме това.

Разбира се, би трябвало да подобрим представянето си. Ако ме уволнят в този момент, не мисля, че има доста мениджъри, които могат да свършат по-добра работа от мен. Щастлив съм, само че не изцяло от тези две години. Има още доста път, който би трябвало да извървим. Можехме да имаме повече точки. Аз съм спокоен ", съобщи германецът.

Клоп разяснява и думите на Екхарт Краутцун, че фантазията му била да води Манчестър Юнайтед: " Първо, чух за това в изявление на някогашен мой треньор. Тогава аз съм бил един футболист на приблизително равнище, по какъв начин бих могъл да желая да бъда управител на Манчестър Юнайтед. Хората си мислят, че съм вманиачен, само че не съм толкоз вманиачен. Той беше огромен обожател на сър Алекс Фъргюсън. Носеше палто на Манчестър Юнайтед. Той може и да не си спомня добре, само че аз помня. Някои неща не са тъкмо такива, само че е занимателно. Забавлявах се, когато четох това изявление, само че не всичко, казано в него, е правилно. Съжалявам! ".
Klopp: " We want to use all the power we can get and create in this stadium. " pic.twitter.com/TcEYGGfkzn
— Liverpool FC (@LFC) October 13, 2017
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР