Мениджърът Ерик тен Хаг е доволен от представянето на футболистите

...
Мениджърът Ерик тен Хаг е доволен от представянето на футболистите
Коментари Харесай

Тен Хаг е доволен от подготовката на Манчестър Юнайтед, но знае, че има още много работа

Мениджърът Ерик загар Хаг е удовлетворен от представянето на футболистите на Манчестър Юнайтед по време на предсезонната подготовка, само че също по този начин е уверен, че тимът има още доста работа за извършване по време на новия футболен сезон в Англия.

"Червените дяволи " приключиха другарските срещи с тъждество 1:1 против Райо Валекано на "Олд Трафорд ", като също така играха контроли в Австралия, Тайланд и Норвегия.

"Мисля, че направихме добра подготовка и развиването ни е в позитивна посока. Готови сме за новия сезон, само че имаме още доста работа. Това е развой, който ще продължи и по време на сезона. От тази седмица насетне обаче са значими и резултатите ", съобщи нидерландецът.

Мачът с Райо Валекано бе единствено ден след провалянето от Атлетико Мадрид в Норвегия, като в тези два мача Тен Хаг употребява много футболисти. Той похвали особено Лисандро Мартинес, който дебютира след трансфер на стойност 57 милиона евро от Аякс.

"Не съм сюрпризиран от него. Той и Рафа Варан направиха мощно дуо. Въпросът е дали Лисандро може да се приспособява добре, а аз считам, че той е изцяло кадърен ", добави Тен Хаг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР