Меморандум за разбирателство и сътрудничество с основна цел-постигане на напредък

...
Меморандум за разбирателство и сътрудничество с основна цел-постигане на напредък
Коментари Харесай

УНИЦЕФ и Агенция за закрила на детето ще работят съвместно за правата на децата

Меморандум за съгласие и съдействие с съществена цел-постигане на прогрес ва региона на спазването на правата на детето подписаха, ръководителят на Държавната организация за протекция на детето (ДАЗД) доктор Теодора Иванова и представителят на УНИЦЕФ в България Кристина де Бройн, оповестяват от ДАЗД.

„ За Държавната организация за протекция на детето е от първостепенно значение положителното взаимоотношение с УНИЦЕФ България, както и с всички институции и организации, тъй че в синхрон и с общи старания да реализираме оптимален триумф в отбраната и спазването правата на децата. Вярвам, че обезпечаването на щастливо детство, предпазена и подкрепяща среда, достъп до качествени обществени услуги и късмет за пълноценно развиване на всяко дете са тематики, които сплотяват освен нас, само че и цялото ни общество и би трябвало да поставим всички старания, с цел да ги реализираме “, съобщи Теодора Иванова.

Подкрепа на родителството и продължение на съдействието за подсилване на потенциала на експертите, работещи в областта на правата на децата и тези, работещи с деца и фамилии са също част от целите на меморандума.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР