Мексиканският нападател Раул Хименес заяви, че доброволно ще се откаже

...
Мексиканският нападател Раул Хименес заяви, че доброволно ще се откаже
Коментари Харесай

Раул Хименес остава под въпрос за Мондиала в Катар

Мексиканският нападател Раул Хименес съобщи, че непринудено ще се откаже от националния тим, в случай че не е изцяло подготвен досега, в който селекционерът Херардо Мартино разгласи състава за Световното състезание по футбол в Катар.

Хименес, който изигра единствено четири мача този сезон за своя британски отбор Уулвърхямптън, се възвръща от травми на коляното и слабините. Той призна, че възобновяване протича по-бавно от предстоящото.

31-годишният футболист се тормози, че няма да е подготвен за първия мач на Мексико от Мондиал 2022 против Полша на 22 ноември, само че към момента не е изгубил вяра.

" Вече работя с топката, настрана от групата, само че въпреки всичко затоплям с тима и върша разнообразни неща ", каза Раул Хименес пред ESPN Mexico.

" Не съм подготвен да играя. Физически се усещам добре, макар че минаха повече от два месеца от последния ми мач. Съставът би трябвало да се разгласи до 14 декември и в случай че не се усещам подготвен дотогава, ще пожелая шанс на тима ", съобщи още Хименес.

Липсата на нападателя би оставила тима на Мексико без втори от дейните голмайстори на страната, защото Хавиер Ернандес – Чичарито не бе включен в разширения състав на Мартино.

Ако Раул Хименес не успее да се възвърне в точния момент, мястото му евентуално ще бъде заето от младия нападател на Фейенорд Сантяго Хименес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР