Между 1 и 10 юни Варна отново ще се превърне

...
Между 1 и 10 юни Варна отново ще се превърне
Коментари Харесай

Джон Малклович излиза на варненската сцена този юли

Между 1 и 10 юни Варна още веднъж ще се трансформира в театрална столица. Двайсет и пет постановки от България и чужбина ще бъдат показани на разнообразни подиуми в града като част от 31-вото издание на Международния сценичен фестивал " Варненско лято ". Това заяви БНР.

Знаменитият артист Джон Малкович ще гостува през юли в театрално-оперен театър, показан взаимно с музикалния фестивал, оповестяват уредниците. Форумът продължава да осъществя програмата " Интермецо ". Тази година тя включва концерта " Джазът пее на български ", испанския фламенко театър " Страст ", с който на 10 юни театралният фестивал се закрива, с цел да се завърне още веднъж на 23 юли с музикално-театралната продукция " Адска комедия " със звездното присъединяване на Джон Малкович. Той ще се появи на сцената дружно със световноизвестните сопрано изпълнителки Чен Райс и Сузане Лангбайн и влиятелния виенски оркестър за класическа музика " Виенска академия ".

Спектакълът е с създател и режисьор Михаел Щурмингер и споделя документалната история за австрийския сериен палач на дами Джак Унтервегер. Джон Малкович влиза в ролята на злодея с гений и незаконни планове, до момента в който двете сопрано певици извисяват гласове в арии от Хайдн, Моцарт, Глук и Вивалди и други огромни типичен композитори и показват дамите в неговия живот.

Билетите ще са на цена от 45 до 75 лв..
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР