Ливанската пророчица Лейла Абдулатиф предупреди за самолетна катастрофа с участието

...
Ливанската пророчица Лейла Абдулатиф предупреди за самолетна катастрофа с участието
Коментари Харесай

Пророчица предсказала смъртта на Раиси. Сега предрича нова смъртоносна епидемия

Ливанската пророчица Лейла Абдулатиф предизвести за самолетна злополука с присъединяване на интернационална социална фигура по-рано тази година.

Гадателката разказа за редица събития, някои от които се сбъднаха, като едно от тях е случаят с иранския аероплан. Подробности са дадени в обява на изданието SBISIALI.

Миналия ноември Абдулатиф предвижда, че почитан чиновник може да загине при самолетна злополука през първата половина на 2024 година Трагедията, съгласно предсказателя, ще засегне целия свят. Тя приказва за това в ефира на ливанския ефирен канал Al Jadid.

Абдулатиф планува, че офанзивата ще бъде ориентирана против значим човек и че никой няма да оцелее след бедствието.

Гадателката не назова съответно името на президента Раиси, само че в думите й имаше доста препратки към случая с президентския хеликоптер.

Експерти считат, че известната ливанска врачка е говорила в края на предходната година за случая с хеликоптера на Раиси от 19 май.

Лейла Абдулатиф е доста известна в арабския свят. Тя неведнъж и много тъкмо е предсказвала земетресенията в Турция и Мароко. Пророчицата планува и размириците в Еквадор дълго преди тяхното начало. Предсказа и ударите на западната коалиция по Йемен.

Едно от най-мрачните предсказания на Лейла обаче ни кара да настръхнем: тя е сигурна, че светът скоро ще бъде ударен от нова световна зараза, по-страшна от ковида. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР