Мегазвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо ще изтърпи последния си

...
Мегазвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо ще изтърпи последния си
Коментари Харесай

Кристиано сякаш е обречен да не играе в Сан Себастиан

Мегазвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо ще изтърпи последния си мач наказване в неделя против Реал Сосиедад. Любопитен факт е, че португалецът не е играл на “Аноета” от октомври 2011 година. Последната му среща в Сан Себастиан е на 29 октомври 2011 година, когато “белите” печелят с 1:0 след попадение на Гонсало Игуаин. При идващото посещение на “чури урдин” - на 26 май 2013 година, Роналдо не играе заради болки в гърба. Тогава мачът на процедура е без значение, откакто Барселона към този момент и на доктрина е първенец.

През идващия сезон CR7 получава отмора преди 1/4-финала реванш в Шампионската лига против Борусия (Дортмунд). През сезон 2014/15 гостуването в града на Реал Сосиедад е първоначално. Роналдо получава отмора заради физически проблеми, а баските печелят с 4:2. На 30 април 2016-а той още веднъж не е на линия за срещата поради контузия.

През предишния сезон Реал Мадрид гостува на “Аноета” още в първия кръг, а тогава Кристиано към момента се възвръща от травмата си, получена на финала на Европейското състезание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР