Меган Маркъл говори открито за тормоза, на който беше подложена

...
Меган Маркъл говори открито за тормоза, на който беше подложена
Коментари Харесай

Меган Маркъл: Аз бях най-мразеният човек през изминалата година - slava.bg

Меган Маркъл приказва намерено за издевателството, на който беше подложена през последната година.

Херцогинята на Кеймбридж и принц Хари участваха в подкаста „ Teenager Therapy “ по случай Световния ден на психологичното здраве. Двамата приказваха за прекарванията си в Лос Анджелис, за живота с дребния Арчи и за това по какъв начин са се справили с рецензиите след напускането на кралския двор.

По време на диалога Меган призна, че интернетът е ужасно място, където всеки може да се свърже с другия, само че в това време има доста неща, които са лъжливи и нараняват хората. Тя си спомни за времето, когато си е взела отмора от кралските отговорности, с цел да се грижи за сина си Арчи.

„ Казаха ми, че съм най-мразеният човек за 2019 година “, споделя Маркъл. Тя прибавя, че рецензиите са траяли, даже когато тя не е правила нищо друго, с изключение на да се грижи за бебето. Херцогинята споделя, че сходен тип тормоз е съвсем неизпълним, тъй като материалите и рецензиите са толкоз добре направени, че доста хора стартират да им имат вяра и да се причисляват към тях. Според нея, всичко това въздейства на психологичното здраве, без значение дали си млад или остарял.

„ Всички знаем какво значи да ти разбият сърцето. Всички знаем какво е възприятието да си изолиран или отритнат “. Що се отнася до Хари, той се пробва да не помни бързо за отрицателните преживявания и да се дистанцира от тях.

Това не е първият път, в който Меган приказва за рецензиите и таблоидните заглавия. В документалния филм „ Harry & Meghan: An African Journey “, пуснат през 2019 година, херцогинята беше запитана за напрежението, което изпитва като член на кралския двор. Тя отвърна, че по време на бременността си страстите ѝ са били повишени и се е чувствала извънредно уязвима. Когато обаче Арчи се появява на бял свят, всичко друго губи значение.

Маркъл призна, че не се усеща добре и се бори с много неприятности като кралска персона. По време на изявлението за подкаста, херцогинята още веднъж се върна година обратно и съобщи, че в Африка е била извънредно изтощена от всичко – от грижите за Арчи, пътуването и срещите с хората.

Хари добави, че тогава тя към момента е кърмела сина си, което в допълнение е изтощило брачната половинка му. „ Когато журналистът ме попита дали съм добре, не знаех, че отговорът ми ще получи такова голямо внимание “, споделя Меган. Според нея, отговорът ѝ имал напълно друго значение, само че хората са си построили неправилно мнение и не са желали да си го трансформират.
„ Отговорих почтено, тъй като бях изморена и нямах време да си умря преди изявлението “.

В момента Маркъл и принц Хари обръщат повече внимание на себе си и намират свободни минути, с цел да се отдадат на медитация и воденето на дневник.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР