Меган Фокс бе разплакана в телевизионно интервю. Разкри, че тормозят

...
Меган Фокс бе разплакана в телевизионно интервю. Разкри, че тормозят
Коментари Харесай

Меган Фокс през сълзи разкри: Тормозят сина ми в училище

Меган Фокс бе разплакана в телевизионно изявление. Разкри, че тормозят сина й в учебно заведение.

„ Детето ми страда. Имам доста терзания за това. Просто ми се желае човечеството да не е такова “, сподели актрисата пред Glamour UK, като приказва за 9-годишния й наследник, който е от някогашния й брачен партньор - Брайън Остин Грийн.

От думите на актрисата излиза наяве, че синът й Ноа е почнал да носи рокли когато е бил още на 2 годинки. Към този миг момчето се интересувало от книги, написани от транссексуални. „ Някои от книгите, които му закупувам, са написани от транссексуални, а някои са единствено за това по какъв начин се носят рокли, когато си момче. Няма нищо общо със сексуалността “, добави актрисата.

„ Като майка на Ноа ми е мъчно и знам, че всичко, което се случва е с причина. Възхищам се за смелостта му.”, безапелационна е Фокс.



За Меган Фокс е ясно, че не може да промени мнението на близките и техните реакции. Това е една от аргументите, заради които тя не желае да разгласява фотоси на Ноа или неговите братя. " Знаят, че родителите им са известни, само че нищо повече от това. Още като доста дребни желаех да ги предпазя по всевъзможен метод, изключително от нещата в интернет. Засега сме свършили чудесна работа за опазване на невинността им, само че знам, че не мога да ги пазя постоянно. ", споделя Меган.

За 9-годишния си наследник, актрисата споделя още, че е доста надарен и има око за жанр, като от време на време даже рисува и сформира разнообразни тоалети. Той даже й оказва помощ за избора на част от роклите, които носи на всемирски събития.

Половата принадлежност на децата на Меган и Брайън не се разисква за първи път, само че родителите постоянно до момента са заставали зад решенията на синовете си. Бащата Брайън също е споделял своята поддръжка по отношение на решението на Ноа да носи рокли. „ Чувал съм, че някои хора подлагат на критика този метод на обличане. На тях мога единствено да им кажа, че не ми пука. Ако има нещо, което той желае да носи, ще го носи “, безапелационен бе артистът.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР