Мега скандал се заформи в Къщата на Биг Брадър преди

...
Мега скандал се заформи в Къщата на Биг Брадър преди
Коментари Харесай

Кулагин: Във ВИП брадър е пълно с проститутки!

Мега скандал се заформи в Къщата на " Биг Брадър " преди огромния край. Устатият гримьор Валентин Кулагин взриви всички в шоуто с бомбата: " Това са едни някогашни проститутки, които са влязли тук, с цел да чистят името си! "

Думите му прозвучаха в ефира на Нова телевизия, в телефонен диалог сред стилиста и Никита Джонсън, адресирани до Златка Райкова и Джулиана Гани. За да я окуражи, ексцентричният руснак не пропусна да каже това, което счита за дамите в последния каст на риалити формата. Почти всички съквартиранти посрещнаха появяването му на екрана на тв приемника с отвращение. " Оле, това е Колагена... Всеки го ненавижда! ", настръхна Джулиана Гани и заключи в действителност, че досега Никита е вървяла по стъпките на Валентин в играта си в Биг Брадър, написа хотнюз.

На тази мисъл я наведоха думите на майстора на макияжа към хулената съквартирантка: " Ти си индивида, който ще продължи моя завет. Ти си супер същинска, супер откровена и не се променяй. Не се оставай на тези лицемери и тези бълшоци. Те не са никой, това са едни някогашни проститутки, които се пробват да си изчистят името. Ти си доста по-успяла от тях ", отсече Кулагин. След думите му, Благой Георгиев непосредствено заплащи гримьора в ефир. " Тоя в този момент ще бъде обичай - ей тук го декларирам в Биг Брадър! ", безапелационен бе спортиста.

Албена Вулева също влезе в нервност от появяването на хасковлията и почна да атакува Никита за следващ път във формата. " Подлярка и лицемерка, твоите другари те издадоха каква си в действителност. Дъното! Нали знаеш: виж му приятелите и виж го какъв е, ти си дъното! В предния сезон повръщаха от него, в този момент да не се чудят това какво е. Същото ", крещеше Вулева. Никита призна достолепията на Златка и Благо Цецо Андреев също поддържа мнението й, като разискваа феновете на Валентин. " Ако той има 15% почитатели, всички други ще го заколят. От първия ден си пролича ти какво правиш тука, Никито ", съобщи гримьора от Койнарево. Джулиана Гани сподели на собствен ред: " Тя е женски негов вид. Най-големият гадняр и мерзавец на земята ". Цецо пригласяше неудовлетворен: " Казва на съквартирантките, че са проститутки и тя се смее.. Какво е това да не си почита съквартирантките! Те ще се женят, а тоя ще приказва някогашни проститутки ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР