Медици от Първо вътрешно отделение на МБАЛ-Пазарджик, които са на

...
Медици от Първо вътрешно отделение на МБАЛ-Пазарджик, които са на
Коментари Харесай

Пазарджиклии зарадваха с козунаци медици на първа линия

Медици от Първо вътрешно поделение на МБАЛ-Пазарджик, които са на първа линия в битката против Covid-19 получиха великденски подарък. В навечерието на светлите Великденски празници Димитър и Николина Давидови от Пазарджик им подариха 30 козунака.
„ Даряваме тези козунаци за медиците от Ковид отделението. Искаме да ги усмихнем в тези сложни времена и да ги подкрепим. Пожелаваме им по-малко заболели да имат в отделението по празниците и да се облекчи работата им. Желаем им радостни празници! “, пожела донорът Димитър Давидов.
Старшата здравна сeстра на Първо вътрешно поделение Величка Джонева, която одобри дарението благодари за приятната изненада.
„ Благодарим за вниманието, за жеста, който носи наслада на медиците. На семейство Давидови пожелаваме здраве и триумфи. Радваме се, че има хора, които мислят за нас и ни поддържат. Много от лекарите, сестрите и санитарите ще бъдат на работните си места и по време на празничните дни, тъй като отделението ни е цялостно с пациенти “, съобщи старшата сестра Величка Джонева.
По един от дарените великденски козунаци ще получи всеки от работещите в Първо вътрешно поделение.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР