Мечта на американското посолство е да види коалиция на ПП

...
Мечта на американското посолство е да види коалиция на ПП
Коментари Харесай

Дончева: US посолството мечтае за коалиция на ПП и ГЕРБ, но не знам дали е реалистично

Мечта на американското посолство е да види коалиция на Политическа партия и ГЕРБ, само че не знам дали е реалистично. Нали не сте не запомнили, че ГЕРБ прокара ”Южен поток ”. Това по какъв начин се вписва в евроатлантическите полезности, попита Татяна Дончева по Българска национална телевизия. 

Няма хора и наслада, тъй като резултатът, мисля, че не устройва никого. Очертава се патов парламент, който не може да просъществува дълго, разяснява тя.   Има две групи фактори за сформиране на правителство- математически и политически. Има и трети - управническият кпацитет. Той е решителен. Бе решителен и в предходния парламент. Едни по-опитни и придвидливи политици биха решили казуса с Има Такъв Народ.     

Не виждам с какво сегашният състав на Народното събрание ще има по-голям потенциал - управнически и законодателен. Кой ще написа законопроекти, кой ще ги вкара в ефактивна активност, попита тя.     В България куцо, кьораво и сакато се занимава с политика. Тя не е самоинициатива на някакъв кръжок, уточни Дончева.   
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР