Майката на Илон Мъск, Мей Мъск, има необичайни условия за

...
Майката на Илон Мъск, Мей Мъск, има необичайни условия за
Коментари Харесай

Майката на Мъск: Когато му ходя на гости, спя на матрак или одеяла на земята, или пък в гаража

Майката на Илон Мъск, Мей Мъск, има необикновени условия за спане, когато посещава сина си. Във вторник тя съобщи в Twitter, че има „ доста мемоари за спане на матраци или одеяла на пода, на дивани или на легло в гаража “, когато посещава сина си.

„ Това се случва на @kimbal @ToscaMusk и на мен„, написа Мей в Туитър, визирайки и другите си две деца. 

Ние се приспособяваме. Все още е по-добре, в сравнение с да спим на земята в пустинята Калахари с лъвове или хиени наоколо, което правех като дете.

Майката на Елон направи този коментар в отговор на туит, в който милиардерът съобщи, че е „ спал на дивана на другар предишния уикенд “.

Това не е първият път, в който 74-годишният модел загатва изискванията за спане в дома на сина си. Миналата година тя показа пред английския вестник The Times, че не спи в подобаваща спалня, когато посещава основния изпълнителен шеф на SpaceX в Бока Чика, където се намира централата на компанията в Тексас и площадката за изстрелване на звезди. 

Трябва да дремя в гаража. Не можеш да имаш първокласна къща покрай ракетна площадка.

В предишното Илон е казвал, че няма „ главно жилище “, макар че живее в „ доста дребна “ къща в Бока Чика на стойност 45 000 $.

Приятелите ми идват и отсядат при мен и не могат да повярват, че пребивавам в тази къща.

Каза той в подкаста „ The Full Send “ по-рано този месец.

Той сподели, че домът му е механически тристаен, само че е бил двустаен, преди да преустрои гаража.

Милиардерът има и сглобяем дребен дом с повърхност 375 кв. м на стойност 50 000 $, който употребява за посетители. През 2020 година Илон беше декларирал, че „ продава съвсем всички физически притежания “ и „ няма да има къща “.

На въпроса в изявлението за английския вестник „ Таймс “ дали Мъск се интересува от материални притежания, Мей отговори: „ Не, въобще не в този смисъл„.

Мей е разказвала, че фамилията ѝ не постоянно е било толкоз богато. 

Когато Илон е бил доста по-млад, Мей е казвала, че се е трудила, с цел да отгледа три деца като самотна майка, до момента в който е получавала две магистърски степени и е градила кариера като модел, диетолог и експерт по хранене, съгласно книгата ѝ „ Една жена прави проект “.  

Мей и фамилията ѝ живеят в Южна Африка, преди да се реалокират в Канада през 1989 г. 

Тя споделя, че по това време е трябвало да работи на пет места по едно и също време, с цел да устоя фамилията си. Мей също по този начин помогнала на Илон и Кимбал да стартират Zip2 – първият им бизнес, който по-късно се трансформира в PayPal. Дарила всичките си спестявания, с цел да им помогне да покрият разноските за офиса. В изявление за Insider през 2015 година тя назовава това „ най-хубавата си инвестиция в живота “.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР