Майка с двете си дъщери за малко да посрещнат Рождество

...
Майка с двете си дъщери за малко да посрещнат Рождество
Коментари Харесай

Цяло семейство повръща в Пирогов след “диетата” на Енджи Касабие


Майка с двете си дъщери за малко да посрещнат Рождество в незабавното поделение, след близо месечна консумация на “диетичните ” менюта на Енджи Касабие, описаха наши източници от лечебното заведение. Трите суетни софиянки решили да се вталят стремително за Нова година и се абонирали за диетата на самозваната докторка, която всекидневно им изпращала по пощальон манджи и персонално бутилирани от нея сокчета с ливански билки. Обещанието било в случай че следват прецизно предписанията й да смъкват сред 5 и 7 кг. преди празниците.

 



Вместо със стройни тела, дамите почнали да се оплакват от болки в корема, газове и мирис на развалени яйца. Касабие ги успокоявала, че това са естествените лечебни рецесии, съпътстващи процеса на детоксикация. На 22 декември по-малката щерка почнала да повръща, а ден по-късно я последвали майка й и огромната сестра. Трите били откарани в “Пирогов ” с тежко обезводняване и признаци за натравяне, което принудило медиците да ги хоспитализират на системи до момента в който овладеят казуса.

 



Анализ на  поетите от тях храни посочил съществуване на рисковите бактерии стафилококи, които всекидневно се развъждат в развалени и престояли ястия от скотски генезис. За похлупак саморъчно бутилираните “сокчета ” съдържали висока централизация на Гарциния Камбоджа, която предизвиквала дехидратация и проблеми с бъбреците. За цялото “удоволствие ” искащите да отслабнат пациентки на незабавното били платили над 1500 лева, възмущават се лекарите.

 



В интернет форумите читателки не стопират да се оплакват, че “благодарение ” на доктор Енджи са се сдобили с паласки, стремително задържат вода, по кожата им избивало гнойно акне, а килограмите вървели нагоре вместо да се топят. Абитуриентка споделя, че преди бала заковала 65 кила откакто цялостен месец се била тъпкала с ливанските манджи с вяра да смъкне 5 кг. Друга госпожица отключила автоимунно заболяване Хашимото, прецаквайки си щитовидната жлеза от съмнителните билки. За похлупак цикълът й спрял и до края на живота си щяла да пие хормони в случай че желае да й идва всеки месец.

 



Бивша служителка на Касабие хвърля светлина за какво режимът на докторката е толкоз рисков за здравето и вместо да отслабват, хората затлъстяват. Ето какво написа тя за екс работодателката си:

 



“Здравейте девойки! Понеже предходната година работих за Енджи Касабие желая да ви опиша защо става въпрос. Аз готвих за всички поръчки на храна, дружно с приятела й, който е грък. " Кухнята ", в която се приготвяше " страхотната " " гурме " храна, беше в действителност домашната кухня в квартирата им в Бояна. Стара печка, фурна която удря ток, безусловно никакви условия за работа. Всичко беше тотална импровизация, от вида " в случай че мине номера ". Много от нещата се пържеха в нормално олио, не доближаваше храна, порциите се правеха неподготвено... каквото беше останало в хладилника. Десертите се приготвяха с елементарна сладка сметана, захар и така нататък и когато зададох въпроса: " Защо лъжете хората, и по какъв начин може да им пробутвате такава храна за сякаш диетична ", гаджето й с ехидна мошеническа усмивка споделяше: " Абе умерено, Енджи ще им дава билки по-дълго време ". А билките ги праща татко и от Ливан, и едно момиче единствено ги смесва и цялостни в евтини пластмасови шишенца. Условията на работа няма да коментирам-нямаше обикновени неща-хубав тиган, бъркалки, хубави ножове...просто смут. Носила съм си от у дома тиган скара, с цел да мога да върша нещата в действителност диетични, купих огромен тиган с цел да мога да сготвям умерено, защото на остаряла печка се събираха единствено 2 дребни тигана, а трябваше да сготвя мн. неща за малко време.. цяла седмица работих съвсем на тъмно-на лампата от аспиратора, тъй като имаше някакъв проблем с тока...не мога да обхвана всички гадости които видях за 1 месец!… ”

 



А ние питаме за какво здравните управляващи не лишават лиценза на самозваната печалбарка.

Източник: crimesbg.com
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР