От известно време насам един от най-оборотните режисьори у нас

...
От известно време насам един от най-оборотните режисьори у нас
Коментари Харесай

Емилия вече няма шанс да се добере до Люси Иларионов

От известно време насам един от най-оборотните режисьори у нас – Люси Иларионов, изрично отхвърля да работи с Емилия. Макар двамата да не са скарани, той е неотстъпчив. Запознат издават, че е взел това решение, откакто посред им се случили „ някакви неща “ по време на снимането на последния клип на Емилия.

В подкаста на рапъра Йонислав Йотов – „ При Тото “, Люси показа, че по-късно певицата изпратила мениджъра си, само че той отказал да работи с нея.

 

Преди време имал спор с Ивана, който обаче съумели да разрешат и да заровят томахавките. Той уточни, че повода, заради която спрял да работи с изпълнителката на „ Шампанско и сълзи “, били неприемливите й закъснения за фотоси.

 

Във въпросния ден певицата, режисьорът и екипът му, били в роден морски курорт. Люси бил наел яхта, на която щял да снима фрагменти за клипа на Ивана. И до момента в който двата с индивида с яхтата я чакали в 9 ч. сутринта, тя се появила цели 13 часа по-късно – едвам в 22 ч.

„ Оня с яхтата вика: „ Кретени! “ Аз тук през целия ден поради вас не мога да мръдна, а той си изкарва пари с нея “, разкрива Люси детайлности към случката.

 

Това била повода, заради която поставил завършек на работата си с Ивана преди години, само че от скоро време са се помирили и към днешна дата са в брилянтни връзки. Дори работели дружно по последните й клипове. Люси обаче бърза да подчертае, че певицата „ си оправила “ този недостатък и към този момент в никакъв случай не закъснява, даже станала доста точна.

 

Като най-дисциплинирани и изрядни във връзка с акуратност, Люси показва Глория и Веселин Маринов. Той добави, че Маринов даже му звънял всякога, когато щял да закъснее с 2-3 минути и в действителност идвал след толкова.

„ Имал съм работа с такива реализатори и пъклен се кефя, тъй като в последна сметка това са техните пари… И за мен едно такова забавяне е пренебрежение към мен, към екипа, дори и към тях самите “, споделя режисьорът

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР