Актьорът Ибрахим Челиккол, познат на българските зрители от участието му

...
Актьорът Ибрахим Челиккол, познат на българските зрители от участието му
Коментари Харесай

Актьорът Ибрахим Челиккол не спира да трупа пачки

Актьорът Ибрахим Челиккол, прочут на българските фенове от присъединяване му в турските сериали „ Домът, в който си роден, е твоята орис “, „ Черно-бяла обич “, „ Ифет “ и „ Милост “, има ново занимание от известно време насам – диджейството.

 

В свободното си време Ибрахим озвучава частни празненства, освен това за момента го прави безусловно гратис. В изявление за онлайн издание снажният турчин отбелязва, че като задобрее, ще стартира да си желае хонорар.

Не може да се отхвърли, че артистът има забележителен усет за покупко-продажби. Неотдавна той продаде вилата си на Черно море за 50 млн. турски лири, след което незабавно се снабди с друга на същото място, само че за 20 млн. лири. Новата му къща в Рива освен е също толкова първокласна и просторна, а даже има и някои спомагателни екстри.

 

Запознати напомнят, че преди 2 години, Ибрахим Челиккол стана притежател на флотилия, закупувайки 4 риболовни кораба. Сделката бе финансирана от спестяванията му и банков заем. Той е с упоритостта до края на това десетилетие да се трансформира в един от водачите на пазара за морски деликатеси.

Освен това артистът натрупа пачки и със лична марка кафе като показа публично марката си „ Вихър “ тъкмо преди година.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР