Оказва се, че екранният Акиф от турския сериал Завинаги“, който

...
Оказва се, че екранният Акиф от турския сериал Завинаги“, който
Коментари Харесай

Актрисата Седа Чакмаксой съди Акиф от „Завинаги“ за изнасилване

Оказва се, че екранният Акиф от турския сериал „ Завинаги “, който бе излъчен в праймтайма на bTV, е протегнал ръка полово на колежка. Срещу артиста Фатих Коюноолу се води правосъдно дело за секс тормоз от колежката му Седа Чакмаксой, датиращо от 2022 година

 

Според изказванията на Седа, двамата с Коюноолу не се познавали, до момента в който не й налетял. За пръв път се засекли в заведение, а той й предложил да й покаже постройката на частния си спектакъл. След като Седа го придружила до храма на Мелпомена, екранният любим й се нахвърлил като почнал да я целува и опипва срещу волята й.

Пред съда тя показва, че се е отдръпнала и побягнала, а Коюноолу я подгонил, преследвал я даже когато излязла отвън постройката. Тя отбелязва, че душманинът й бил под въздействието на съществено алкохол, обхванат преди този момент.

„ Още помня отровния му мирис, вонята, която се носеше от устата му… “, показва Седа.

 

Фатих обаче освен се кълне, че е почтен, а даже показал доказателства пред съда, че 4 дни след въпросната им среща в театъра, двамата със Седа излезли още веднъж на среща и посред им нямало безусловно никакво напрежение.

 

45-годишният турски артист се е замогнал много около участията в кино и тв продукции, само че изкарал и значително пари, с помощта на надарен български драматург. Той е изнесъл  стотици представления из цяла Турция с хитовата пиеса на Христо Бойчев „ Полковникът птица “.

 

В интервютата си артистът постоянно е подчертавал, че избира да е на сцена, в сравнение с пред камера. Съпругата му – хубавицата Айча Айкут, също е върла театралка.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР