Дете е простреляло друго в крака по време на ВИП

...
Дете е простреляло друго в крака по време на ВИП
Коментари Харесай

Дете простреля в крака друго на парти в Арбанаси

Дете е простреляло друго в крайници по време на ВИП празненство във Великотърновско, съобщи в неделя Нова тв. На тържеството участвали предприемачи, хора от общината и депутати.

Домакинът на празненството оставил законно притежавания си револвер, с цел да отиде до тоалетната. Тогава проехтял изстрел.

Оказало се, че едно от децата е натиснало спусъка и е ранило друго дете. Пострадалото е отведено в болница, няма заплаха за живота му.

Сред гостите на рожден ден е била и брачната половинка на депутата Явор Божанков с двете им деца. Смята се, че неговото дете е простреляло друго дете в крайници. То е откарано в болница, без заплаха за живота.

По случая е стартирано досъдебно произвеждане под управлението на прокуратурата.

Божанков разяснява случилото се с обява във фейсбук като посочи, че на рожден ден в Арбанаси, на който децата му са били дружно с майка си, те са намерили оръжие и са го помислили за играчка. 

" Големият ми наследник е в потрес. Лелята на сина ми, която е годинка по-голяма от него, е към този момент добре - ранена в пръста на крачето. Можело е да се случи и най-лошото. Благодарим на Господ, че не е ", написа още той.


Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР