Синът на бившия народен представител Явор Божанков е прострелял друго

...
Синът на бившия народен представител Явор Божанков е прострелял друго
Коментари Харесай

Синът на Явор Божанков е прострелял друго дете на рожден ден в Арбанаси. Депутатът помоли за разбиране

Синът на някогашния депутат Явор Божанков е прострелял друго дете по време на празненство в Арбанаси. По информация на bTV предприемач е чествал рожден ден във великотърновското село. Гостите му са били от общината, участвали са и депутати.

Сред гостите са били и брачната половинка на народния представител Явор Божанков и двете им деца.

Именно неговото дете е простреляло другото дете в крайници. То е откарано в болница, без заплаха за живота. От Министерство на вътрешните работи потвърдиха пред bTV за случая. Образувано е досъдебно произвеждане. Затова не могат да изнасят повече детайлности.

Неофициално случаят е станал сред 13:30 и 14:00 часа на частно празненство в Арбанаси. Детето на Божанков е произвело изстрела с военен револвер. По наша информация той е бил законно притежаван и благосъстоятелност на рожденика.

" Моля за схващане в този миг. За в този момент зная единствено, че на рожден ден в село Арабанси, на който участват децата ми с майка им, децата намират оръжие, което мислят за играчка. Но не е. Оръжието е на притежателя на къщата. Големият ми наследник е в потрес. Лелята на сина ми, която е годинка по-голяма от него, е към този момент добре - ранена е в пръста на крачето. Можело е да се случи и най-лошото. Благодарим на Господ, че не е. Не давам отговор на телефона на вашите позвънявания, тъй като в този миг отивам при децата и желая да бъда до тях ", разяснява в профила си във Facebook Явор Божанков.

Явор Божанков е български правист, депутат и ръководител на Асоциацията на рециклиращата промишленост в България.

Роден е на 11 февруари 1990 година в Горна Оряховица. Юрист, приключил ВТУ „ Св. св. Кирил и Методий “. Юрисконсулт в сдружение, в което е съучастник с татко си.

Депутат е в 44-ото Народно заседание от ПГ „ Българска социалистическа партия за България “, член на Комисията по правни въпроси и Комисията по околната среда и водите. 

Независим депутат в 48-ото Народно заседание. Водач е на МИР Габрово на парламентарни избори на 2 април 2023 година от листата на ПП-ДБ. В 49-ия парламент е народен представител от ПП-ДБ. Съосновател и член е на съдружие „ С религия в положителното “. Женен, има двама синове.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР