Макар и скарана с дългогодишната си дружка Софи Маринова, Бони

...
Макар и скарана с дългогодишната си дружка Софи Маринова, Бони
Коментари Харесай

Бони не страда от липса на приятелки след караницата със Софи Маринова

Макар и скарана с дългогодишната си приятелка Софи Маринова, Бони не страда от липса на приятелки и даже има нови такива, измежду които е и началник Светлана Илиева, позната от кулинарната графа в предаването „ На кафе “ по Нова тв, както и от надпреварата „ Хелс Китчън “.

 

Оказва се, че другарството сред двете надалеч не завършило с края на шоуто, водено от началник Виктор Ангелов. Нещо повече – те даже станали първи приятелки отвън светлините на прожекторите. Бони даже популяризира в обществената мрежа ресторанта, в който приятелката й е шеф-готвач, а за Великден двете бяха на отмора в Пампорово.

 

Заедно с тях бе и дъщерята на Бони, както и редица другари, измежду които и Дани Спартак – спечелилият от първия сезон на „ Кухнята на пъкъла “.

Компанията се настанила в една от независимите къщички в баснословен комплекс посред живописната природа и въпреки да били на отмора, Бони и Светлана, не си икономисали боядисването на яйца.

 

По остаряла традиция двете първо боядисали аленото яйце, с което Бони изписала кръстчета по челата на всеки от компанията и ги наричала за здраве и благополучие.

Двете със Светлана прекарали приказно почивката си на Пампорово в разходки, медитация край поточе в гората, приказки, пеене и даже часове игра на федербал измежду природата.

 

Не пропуснали да се включат и в хорото, което се извило в комплекса през празничните дни, когато за всеобща наслада гостувал състав от национална певица, тъпанджия и гайдар.

Бони, щерка й и Светла, не пропуснали несъмнено да отделят и време за разкрасителни процедури с маските, които си били занесли, а вечерно време вдигали тостове и играли карти.

 

Тъй като компанията имала щастието да случи на слънчеви дни, преобладаващата част от деня им, прекосявала на чист въздух. Забавлявали се с игри и обиколки на близката гора или пък си устройвали пикници измежду природата.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР