Майка на първокласничка в СУ "Христо Ботев" в Русе се

...
Майка на първокласничка в СУ "Христо Ботев" в Русе се
Коментари Харесай

Майка на първолак от Русе: Госпожата обижда и блъска учениците, детето ми се буди с писъци

Майка на първокласничка в СУ "Христо Ботев " в Русе се оплака от душевен и физически тормоз от страна на класния началник - госпожа Бисерка Петрова върху детето ѝ. Галина Димитрова твърди, че учителката се "държи зле с децата, наскърбява, вика, блъска ", написа "Дунав мост ".

Ето какво още описа в писмото си до редакцията ни разтревожената майка:

"В началото на месец декември класният началник на 1г клас от СУ "Христо Ботев " гр. Русе излиза в болнични като заместител идва госпожа Бисерка Петрова. Още от първия ден тя се държи зле с децата, наскърбява, вика, блъска. Децата са очевидно уплашени и уплашени.

Моето дете стартира да се буди с писъци и болки в стомаха през нощта. Последва едноседмично вървене по лекари, разбрахме, че казуса е душевен, след извършения диалог ми показа, че госпожа Петрова я е блъснала по главата, тъй като оцветила звукови модели (така както ги учи два месеца класната им ръководителка).

След подадена тъжба от мен до управлението на учебното заведение без да приказват с децата от класа оповестиха детето ми за измамник, а въпросната госпожа за светец.

Интересно ми е за какво тогава против светицата има голям брой тъжби, за какво всеки който разбере, че детето ми е ударено от преподавател в СУ "Христо Ботев " незабавно споделя името на госпожа Петрова, за какво тя е разследвана от прокуратурата, за какво деца от нейният клас всеобщо се местят в други учебни заведения (нали всички я обичат), за какво нейни някогашни възпитаници, които към този момент учат в други учебни заведения, споделят за нея, че е "изрод "?

До шефа на учебното заведение господин Теодор Коцев не са ли достигнали сигналите? Защо той я прикрива и става неин съизвършител и кой стои зад тила им, че си разрешават да малтретират безнаказано деца? ", пита уплашеният родител.

"Като родители поискахме среща с шефа господин Коцев, който се държа надменно, пренебрежително и отхвърли диалог с нас ", добавя госпожа Димитрова.

На вниманието на родители на бъдещи първокласници госпожа Бисерка Петрова сега е класен началник на четвърти и през образователната 2020/2021 година ще поеме първи клас.

За случая с моето дете ще бъдат известени всички вероятни инстанции. Това писмо ще бъде изпратено до всички медии ", приключва писмото си русенската майка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР