Майчинството, безспорно, е най-голямото щастие за една жена. Но то

...
Майчинството, безспорно, е най-голямото щастие за една жена. Но то
Коментари Харесай

Майка на две деца показва „тъмната страна“ на майчинството в откровен пост

Майчинството, несъмнено, е най-голямото благополучие за една жена. Но то може да бъде и огромно тестване. Трябва да признаем, че и до момента този въпрос е поглеждан едностранчиво: в обществените мрежи виждаме смеещи се родители, взимащи своето благополучие от родилните домове, първите стъпки, розовите пижамки и занимателните гримаси.

Но малко на брой са тези, които приказват за това, че майчинството има и друга страна: с изключение на безсънни нощи, дамата я чака следродилна меланхолия, стрии, непотребни килограми – и това без да се броят 9 месеца на стеснение и мъчително раждане.

Младата майка Александра Килмъри не се побояла да повдигне тази тематика и споделила свои фотоси. До тях дамата написала необикновено мощно обръщение за това какво в действителност значи да бъдеш майка.

След раждането на децата си Александра Килмъри дълго време страдала от следродилна меланхолия. Майката на две деца признала, че й трябвали 18 месеца, с цел да се научи да не плаче, когато се гледа в огледалото.

Много от вас евентуално си мислят: „ Защо е разгласила тези ужасни фотоси? “ За да се реша на това, ми трябваха 18 месеца “ – написа дамата.

„ Отне ми 18 месеца, с цел да се науча да не рева, гледайки се в огледалото. Никой не ви предизвестява, че майчинството и бременността имат своите тъмни страни. Никой не ми е приказвал какъв брой мощно ще се трансформира душевен и физически “.

 майка-на-две-деца

Днес прелестните синове на Александра са на 18,5 месеца. Жената признала, че едвам в този момент стартира, най-сетне, да вижда светлина в края на тунела след продължителната следродилна меланхолия. Със своето известия тя желае да поддържа всички майки.

„ Публикувах тези фотоси поради всички майки, които страдат от следродилна меланхолия, само че всеки ден стават и се борят в името на своите деца – написала тя. – Заради тези дами, които са пожертвали своята фигура и своето тяло поради своите прелестни деца и с убеденост биха създали това още веднъж. Заради майките, които жертват всичко! Просто повярвайте: всичко това ще мине! Всичко ще се подреди! “

Постът бързо събрал стотици лайкове и позитивни мнения.

Действително никой не предизвестява дамите за вероятните последици за бременността и раждането. Но даже да знаят през какво би трябвало да минат, надали ще се откажат от щастието да бъдат майки!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР