Мая Манолова употреби за пореден път майките на деца с

...
Мая Манолова употреби за пореден път майките на деца с
Коментари Харесай

Манолова яхна майките, обижда медии, а после ходи по студиата

Мая Манолова използва за следващ път майките на деца с увреждания, както го прави от две години насам. Няма подозрение чия концепция е митингът до Банкя с автопоход под мотото " Системата ни убива ".

Една от организаторките на акцията пред дома на Бойко Борисов - Вера Иванова, е измежду майките от " Системата ни убива ", които се включиха като учредители на политическото придвижване на Манолова - " Изправи се.бг ". С него Манолова се надява да щурмува действителната политика в път към властта. Но тъй като никой не забелязваше наличието на Мая в първите дни на митинга пред фонтана на президентството, трябваше да се измисли различен пиар ход. Така " Системата ни убива " послужи като смокиново листо зад неразпознаваемата " Изправи се.бг " на Манолова и компания в бус с инвалиден номер без да има в него деца с увреждания.

Важно е внушението - че полицията желае да посегне на такива онеправдани хора, с цел да бъдат скандализирани жителите и да предизвикат експанзия към униформените. Само че служителите на реда сложиха жълтите жилетки и не посегнаха на никого, макар опита за провокация. Дори и когато деца бяха подредени на първа линия против тях.

И до момента в който огромна част от протестиращите против Борисов и ГЕРБ се отдръпнаха от блокадите на придвижването и " Орлов мост ", а даже Българска социалистическа партия елегантно се измъкнаха от сходни радикални дейности в посока Бузлуджа, то някогашната им съпартийка Мая няма спирка, окрилена, че е пристигнал звездният й час на митинга. Успя да засенчи и " Отровното трио ". Метаморфозата на някогашната омбудсманка и кандидат-кметица на София, юристката с адвокатски стаж зад тила си, която брани закона, стигна до укрепление на придвижването пред Софийския университет.

В новото си амплоа Манолова не спря да беседва с жител, който назова нея и сподвижниците й " неудачници ", откакто стопираха придвижването и по бул. " Васил Левски ". Така щеше да направи като омбудсман и народен представител - най-малко да го изслуша. Помним по какъв начин през 2014 Манолова обираше гнева на протестиращите и против нея, когато беше зам.-председател на Народното събрание и такситата отказваха да я качат. В новото си амплоа тя към този момент е протестър и крещи по публицистите " подправени вести ", до момента в който всекидневно флиртува с медиите и обикаля неуморно студиата им. Сега избута за знаме един бял бус на нещастни дами, осъдени от ориста, и се скри зад тях.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР