Масов бой се развихри в студиото на програмата на НТВ

...
Масов бой се развихри в студиото на програмата на НТВ
Коментари Харесай

Екшън в ефир: Украински политолог побесня от въпрос на немски депутат за зверствата в Донбас и се развихри жестоко меле

Масов пердах се развихри в студиото на програмата на НТВ " Мястото на срещата " в епицентъра на който бяха украинскиет политолог Дмитрий Суворов и водещият Андрей Норкин.

Инцидент станал по време на полемика за обстановката в Донбас. Германският народен представител Андреас Маурер, който посетил Източна Украйна, разказваше за гибелта на стотици деца, поради военните дейности там. В същото време Суворов стартира да крещи оскърбления и да упорства да бъдат показани фотоси на починалите.

Това прозвуча толкоз цинично, че водещият Андрей Норкин не устоя, приближи се до украинският политолог и го хвана за рамото. В отговор той стартира гневно да размахва юмруци и в студиото избухна всеобща битка, се показва в известие на НТВ за случая. Телевизионният канал сервира извиненията си на феновете.

Впоследствие се разбра, че в мелето украинският политолог е бил повален, ритан и тъпкан с крайници, само че той оповестил, че няма желание да се жалва в органите на реда и съда, тъй като това било " мъжки спор ". Водещият Норкин към този момент не е коментирал битката.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР