Maserati продължава партньорството си с The I.C.E. Сейнт Мориц -

...
Maserati продължава партньорството си с The I.C.E. Сейнт Мориц -
Коментари Харесай

Maserati утре и други ден в Сен Мориц - италиански „скулптури“ върху леда

Maserati продължава партньорството си с The I.C.E. Сейнт Мориц - Международен конкурс за грациозност. Ежегодното събитие се организира от 24 до 25 февруари в Санкт Мориц и събира именити типичен коли с колекционери и фенове на коли от целия свят.

За два дни, на фона на швейцарските планини, замръзналото езеро Санкт Мориц се трансформира в сцена за галерия навън, която популяризира класическите коли като творби на изкуството и разрешава на публиката да се възхищава на хубостта и историята на транспортните средства. Междувременно колекционерите се любуват на преживяването да карат своите съкровища по заснежена писта, която ще бъде оценена от реномирано жури.

Maserati ще показа редки шедьоври от предишното си. Те включват 420M/58 Eldorado (едноместен спортен автомобил, особено създаден през 1958 година за второто издание на Monza 500), класическия 3500 GT Vignale Coupé и именития Mistral. През 1963 година последният инициира традицията на марката да кръщава транспортните средства на известни ветрове.

Maserati ще покаже и модерна сбирка от статуи на колела. Те идват от молива на дизайнерския началник на Maserati Клаус Бусе, който е и член на журито на The I.C.E. е. Това са SUV Grecale като неповторима Fuoriserie „ Мисия от Марс “, версия Fuoriserie на отворения MC20 Cielo, новият GranTurismo Trofeo и GranTurismo Folgore, първият напълно електромобил в историята на марката.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР