Мъртвопиян пловдивчанин изправи косите на обитатели на блок в кв.

...
Мъртвопиян пловдивчанин изправи косите на обитатели на блок в кв.
Коментари Харесай

Цирк в Кючука: Мъртвопиян вдигна цял блок във въздуха, нареч...

Мъртвопиян пловдивчанин изправи косите на жители на блок в кв. " Кючук Париж ", научи " Марица ". След като се насвяткал, той се запътил към жилищната кооперация, в която живее. Спрял се пред входната врата и, залитайки, почнал да търси чипа, с цел да си отключи. Не съумял да го открие. Тогава решил да натиска външните звънци, с цел да излезе някой и да му отвори.

На домофона откликнала пенсионерка. Тя отказала да му отключи, а пияният почнал да сипе обиди против нея. Крещял " Дърт върколак! " и " Помияр! ". Когато различен не дал отговор на позвъняванията, почерпеният пловдивчанин се ядосал още повече. Тогава насочил експанзията си към всички. „ Майка ви ще ***! Ще ви избия всички “, викал като оглупял той.

Крясъците му предиздвикали доста от обитататели на блока да се покажат от прозорци и тераси, с цел да видят както става. Обижданата пенсионерка и нейна съседка подали сигнал в полицията. На място дошъл патрул от Първо районно. Те заварили мъртвопияния, който лъхал на алкохол от метри. Униформените го качили в полицейската кола и го откарали в сектора.

Подалите сигнала също били привикани да дадат показания. В последна сметка нападателният пловдивчанин бил изправен пред съда. Пред магистратите той не оспорил постъпката си. Получил санкция в размер на 150 лева по Указа за битка с дребното безчинство за неприятното си пиене и безцензурното си държание.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР