Мартин Карбовски влиза в политиката. При предсрочни избори нацупеният журналист

...
Мартин Карбовски влиза в политиката. При предсрочни избори нацупеният журналист
Коментари Харесай

Карбовски влиза в политиката, гласи се за кмет на София

Мартин Карбовски влиза в политиката. При предварителни избори нацупеният публицист ще се опитва да влезе в Народното събрание като част от партията на Слави Трифонов. Отказалият се от Съвет за електронни медии Карбовски се е договорил със Слави да бъде лидер на листа на Има Такъв Народ в София. Ако пък се случи знамение и кабинетът на Петков, на инат на тежките издънки, издържи по-дълго в сравнение с опозицията чака, през 2023 Карбовски ще се пусне в конкуренцията за кмет на София, написа " Телеграф ". 

Както знаете, журналистът самичък се отхвърли от номинацията си за Съвет за електронни медии.

" Хубав беше опитът “. За мен е доста значимо да кажа на Тошко Йорданов и на Слави Трифонов, че няма да го създадем това (има се поради присъединяване му в процедурата за избор на член на Съвет за електронни медии – б.ред) “.

В изказването си Карбовски приказва за война, която ще продължи. " Войната с либералите не я започнахме ние, обаче ще я приключим “, споделя той.

Карбовски приказва по едно и също време за това, че постът не е бил подобаващ за него, само че и че не му е прелестно, че няма да взе участие в процедурата. 

" Неприятна е тази история – тръгни, стой. Обаче доста ясно би трябвало да се разбере: служител Карбовски няма да стане. Въобще това наподобява на едно пенсиониране, което мощно и надълбоко ме тормози “, споделя той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР