Кандидатите за народни представители от листата на коалиция ГЕРБ –

...
Кандидатите за народни представители от листата на коалиция ГЕРБ –
Коментари Харесай

Кандидатите за народни представители от листата на коалиция ГЕРБ – СДС във Варна се срещнаха със свои симпатизанти

Кандидатите за народни представители от листата на коалиция ГЕРБ – Съюз на демократичните сили във Варна, дружно с Емил Радев - претендент за евродепутат, организираха среща с членове и симпатизанти на партията в регион " Владислав Варненчик “, по покана на ръководителя на Градската конструкция на Политическа партия ГЕРБ – Варна Николай Костадинов.

" Пред България има доста провокации, по тази причина ГЕРБ залага в листите си на готови хора, които да работят дейно още от първия ден на идващия мандат. Предстои да се преборим страната ни да заеме своето почтено място като пълновръстен член на сухопътния Шенген и еврозоната. Изключително значимо е да се сформира устойчиво проевропейско държавно управление, което да навакса голямото закъснение по европейските стратегии, тъй че обезпечените евросредства още веднъж да доближават до българските жители и бизнеса, до общините “, разяснява варненският евродепутат и претендент за нов мандат Емил Радев.

Водачът на листата с представители за Народното събрание благодари на хората от структурите на ГЕРБ, които са мощно мобилизирани за поредна победа, макар систематичните офанзиви и клюки, на които партията бе подложена. " Силно се надявам, че идните избори ще ни дадат опция да спечелим безапелационно, с цел да успеем да образуваме устойчиво дълготрайно държавно управление “, съобщи пред аудиторията Даниел Митов - зам.-председател на ГЕРБ и сполучлив външен министър в два кабинета.

" Нагледахме се на опити, би трябвало да ги приключим и да се върнем към изконните си правила “, добави той като означи обстоятелството, че през трите години ръководство на ПП/ДБ, България върви обратно. " Успяха да се спънат на равното, съумяха да създадат по този начин, че хората в центъра на София да им се ядосат - сътвориха проблем там, където го няма. Така ръководят и страната, нямат връзка към този момент даже със личните си гласоподаватели “, акцентира Митов.

" ГЕРБ има екип от специалисти и работи за непоклатимост, успокоение и грижа за всички браншове в страната. От изборния резултат зависи идващото ръководство, а нашата цел е съставянето на отговорно държавно управление, което да възвърне реда и финансовата дисциплинираност “, безапелационен бе някогашният състезателен министър Красен Кралев, който е втори в кандидатдепутатската листа на ГЕРБ-СДС. Той посочи, че евроизборите са също толкоз значими, колкото и националните. " Искаме ГЕРБ да вкара колкото се може повече представители в Европейския парламент, тъй като това ще бъде мощен знак пред сътрудниците ни в Европейски Съюз по какъв начин ще се развива страната ни “, добави Кралев, като изрече признателност към членовете и симпатизантите на партията – " ГЕРБ устоя с помощта на вас. Благодарение на това, че вие, като гръбнак на партията, не се огънахте “.

Председателят на Градската конструкция на Политическа партия ГЕРБ – Варна и кмет на регион " Владислав Варненчик “ обрисува в резюме протичащото се на локална почва. " Виждаме какво се случва във Варна – нищо. Ако вземем регион " Владислав Варненчик “ като представителна извадка, сегашната администрация не може да довърши започнатото от нас. За настоящ ремонт, който се случва в Първи микрорайон не може де бъде готова нужната документи за смяна по време на строителство. Ремонтът трябваше да завърши през м. ноември предходната година, към този момент сме месец май, компанията стои без контрол, неизвестно за какво. Проектирани са много обекти във Варна, като във " Владислав Варненчик " има най-малко четири улици с извършени процедури и обезпечено финансиране, една от които основна, належащо е едно само възлагателно писмо към компанията реализатор и това не могат да създадат. Това е на всички места! “, акцентира Николай Костадинов, който показа всички претенденти във варненската листа за националния парламент и заявява решимостта на партийната организация за безапелационна изборна победа с номер 22 в бюлетината за Стабилна България в сигурна Европа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР