В безизходица сте, трябва ви потребителски или ипотечен кредит, а

...
В безизходица сте, трябва ви потребителски или ипотечен кредит, а
Коментари Харесай

Трябва ви потребителски или ипотечен кредит – първо се допитайте до фирмите за кредитни консултации – безплатно е

В невъзможност сте, би трябвало ви потребителски или ипотечен заем, а не знаете към коя банка да се обърнете, дали отговаряте на изискванията, по какъв начин да разберете лихвата добра ли е или не, какви спомагателни такси би трябвало да платите, за какво са наложителните застраховки и т.н?

Това не е проблем единствено на множеството българи, а в целия свят, когато хората имат потребност от пари и би трябвало да теглят заем се нуждаят от синтезирана информация и помощ с цел да създадат най-хубавия избор и да не рискуват да навредят на  персоналните си финанси. Преди повече от 5 години в европейския парламент изготвиха и одобриха евродирективата за ипотечните заеми, която контролира и работата на кредитните консултанти в целия Европейски съюз. 

" Днес и в България хората, които имат потребност от заем, било то за покупка на жилище, фамилен автомобил, за ремонт на дома или обединяване на съществуващи отговорности могат да се извърнат към лицензиран кредитен съветник и да получат най-хубавите предложения за нужния им заем, които дават отговор на финансовите им благоприятни условия и няма да ги слагат в риск. Освен най-хубавите предложения кредитния съветник ще им помогне да попълнят всички документи за кандидатстване за заема в определената банка и ще им спомага до цялостното утвърждение на заема. Всичко това е изцяло гратис за клиентите и те не длъжност никакви допълнителни такси или комисионни ".

Специално за " Фокус ",  тези препоръки даде Тихомир Тошев – шеф на Кредит център ООД – най-големият кредитен съветник в България.

Фирмите занимаващи се с кредитно консултиране в България са към този момент над 100 и може да се видят в регистъра на лицензираните кредитни консултанти в Българска народна банка.

Добре е да изберете потвърден и благонадежден кредитен съветник, който работи с всички огромни банки в България – това ще подсигурява, че в действителност ще получите най-хубавите условия по претенции от вас заем и ще плащате най-ниската рента и най-ниския годишен % на разноските по заема, които е главен измерител на общото оскъпяване по всеки заем.

За предходната година съвсем половината от изтеглените ипотечни заеми в България са станали благодарение на самостоятелен кредитен съветник и услугата става все по-търсена и мечтана от потребителите, тъй като им икономисва доста време, нерви и пари. Законът за заемите за недвижими парцели на потребителите контролира и работата на кредитните консултанти в България и подсигурява същото качество на услугата, която бихте получили и във всяка друга страна от Европейския съюз.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР